Žáčkova encyklopedie pro žáčky - Žáček, Jiří, 1945- (Klub mladých čtenářů (Albatros), 2002)
Abecedně uspořádaná všeobecná encyklopedie, v níž děti najdou téměř tisíc hesel, spoustu obrázků a krátkých básniček.