Tiše a přesně - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2017)
Laserový paprsek přiletěl rychle, tiše a se smrtící přesností. Během několika vteřin zemřeli tři lidé. Je jasné, že zabíjel odstřelovač s taktickou laserovou puškou. Brzy se ukáže, že toto bylo jen zahřívací kolo, a nový útok po sobě zanechává další mrtvé. Eva Dallasová má před sebou mimořádně těžký úkol