Multimédia : podrobný průvodce : virtuální realita, trojrozměrné hry, Internet, World Wide Web, CD-Rom a informační superdálnice - Hyánková, Karla, 1943- (Albatros, 1997)
Autoři vysvětlují funkci počítače a jeho přídavných zařízení v historii i současnosti, prezentují přístroje renomovaných firem, rozebírají výrobu CD-ROM a tvorbu hry (tj. obrazu, textu i zvuku), zabývají se problematikou virtuálního přenosu, videa pro mul